Cum cumperi

Creatiile UnicatBiju® pot fi comandate doar prin acest magazin online si livrate prin posta romana sau curier rapid. Nu avem un punct de desfacere fizic, deci comenzile nu pot fi ridicate personal sau probate inainte de a fi comandate. Va rugam nu insistati si va multumim frumos pentru intelegere !

Va stam cu placere la dispozitie pentru orice detalii suplimentare legate de produsele noastre !

Toate preturile afisate au TVA inclus!

* Inainte de a comanda, va rugam sa parcurgeti sectiunea de „TERMENI SI CONDITII”  Continutul acestei pagini fiind public si vizibil pe www.unicatbiju.ro, se va considera implicit ca, in calitate de client, ati luat la cunostinta aceste informatii, sunteti de acord cu termenii de folosire a site-ului si va asumati in totalitate consecintele care decurg din folosirea acestui magazine online.

NU ACCEPTAM COMENZI IN CARE VALOAREA PRODUSELOR ESTE MAI MICA DECAT VALOAREA TRANSPORTULUI ! VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE !

LIVRAREA

Clientul va suporta taxele de livrare. Cu exceptia promotiilor ocazionale care specifica in mod explicit – transportul gratuit.

Produsele comandate pe www.unicatbiju.ro pot fi expediate fie folosind serviciile de mesagerie al Postei Romane, fie prin curier rapid. Valorile taxelor de livrare sunt cele stabilite de operatorii de transport mai sus mentionati, nu vom percepe alte taxe suplimentare.

Termeni de livrare :

Pentru produsele existente in stoc, expedierea se va face:

  • In maxim 24-48 ore de la plasarea comenzii – termenul exact va va fi anuntat in emailul cu statusul comenzii dv.
  • Comenzile plasate in intervalul vineri-duminica se expediaza luni.
  • Exceptie fac zilele de vacanta, zilele legal libere sau alte evenimente anuntate pe site.

Pentru produsele la comanda sau comenzi speciale, termenii si conditiile de livrare sunt cele afisate in magazin sau cele comunicate la cerere prin e-mail sau telefon.
Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, sarbatori legale etc.
Magazinul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul situatiilor de forta majora. Vom face tot posibilul pentru a fi tot timpul informati asupra modificarilor care pot aparea in asemenea cazuri si pentru a va tine la curent cu acestea.

TAXELE DE LIVRARE SUNT CELE AFISATE IN COSUL DE CUMPARATURI LA PLASAREA UNEI COMENZI!

ATENTIE! Completati formularul nume, date, adresa, etc., corecte si reale si folositi o adresa de email valida pentru confirmarea comenzii !

Dupa finalizarea in mod corect a unei comenzi, veti primi pe adresa de email furnizata de dv., un email de confirmare. Acesta reprezinta incheierea unui contract la distanta incheiat intre firma noastra si dumneavoastra, ceea ce creaza drepturi si obigatii pentru ambele parti.

Inainte de expedierea comenzii dv. ne rezervam dreptul de a va contacta telefonic pentru confirmare. De aceea va rugam folositi un nr. de telefon real si valid in formularul de comanda! Va multumim!

Daca nu ati primit mail de confirmare a comenzii, va rugam sa ne contactati direct (telefon sau asistenta online) pentru a rezolva cererea dv. De aceea recomandam ca, dupa finalizarea comenzii, sa o printati sau sa o copiati in computerul dv.

In sectiunea de „comentarii/date facturare” din formularul de comanda puteti adauga orice detalii considerati ca mai sunt importante pentru comanda dv., date de facturare in cazul persoanelor juridice, etc.

ATENTIE! Emailul de confirmare al comenzii dumneavoastra contine valoarea neta a facturii proforme. Veti fi anuntat de discounturile aplicate, in cazul in care acestea exista, printr-un email separat din partea noastra.

Toate preturile afisate au TVA inclus!

Comenzile primite pe www.unicatbiju.ro se vor procesa in ordinea inregistrarii lor. Dupa plasarea unei comenzi veti primi automat, in cateva minute un mail cu factura proforma si confirmarea inregistrarii comenzii. Daca nu primiti acest email inseamna ca dintr-un motiv sau altul nu s-a inregistrat comanda. In acest caz va rugam sa ne contactati. Inainte de a plasa o comanda, va rugam cititi sectiunea „termeni si conditii” disponibila pe site.

Daca adresa din cartea de identitate difera de adresa de livrare oferita noua, Posta Romana nu va va permite ridicarea coletului. In acest caz optati de la inceput pentru livrarea prin curier rapid sau contactati-ne inainte de expedierea comenzii.

Coletul va fi pastrat la oficiul dv. postal 10 zile. Daca din motive obiective, care tin de Posta Romana, nu primiti un aviz pentru coletul dv., va rugam sa va prezentati totusi la oficiul postal pentru a verifica daca il puteti ridica. IMPORTANT! Daca nu ridicati coletul in aceste 10 zile ne este trimis inapoi. Acest lucru nu inseamna doar pierdere de timp si resurse pentru noi, ci si faptul ca nu veti mai putea face o noua comanda de pe site-ul nostru decat cu plata in avans pentru serviciile si produsele noastre.

RETUR : Conform legii, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termenul de 10 zile de la primirea produsului.

Returul se va face prin Posta Romana, cu plata ramburs, urmand a se returna contravaloarea produsului FARA TAXELE DE TRANSPORT . Taxa transportului pentru retur va fi suportata de catre client.

Pentru a putea returna produsele, va rugam sa pastrati chitantele de la posta/curier, cele care dovedesc ca ati primit/achitat produsul cumparat de la noi. In caz contrar returul va fi refuzat.

Returnarea sumei de bani reprezentand contravaloarea produselor returnate de dv., se va face de catre noi in interiorul termenului legal de 30 de zile.

Avem rugamintea de a ne anunta inainte de a efectua expedierea returului, in caz contrar coletul dv. nu va fi ridicat de noi de la oficiul postal. Daca va putem asista in inlocuirea produsului sau modificare acestuia, de asemenea, avem rugamintea de a ne contacta pentru a gasi cea mai buna cale de solutionare a problemei dv.

 

Facem tot posibilul pentru a fi in pas cu cerintele dv. si pentru ca achizitionarea unei creatii marca UNICATBIJU® sa fie intotdeauna o experienta cat mai placuta.

Va multumim pentru ca ati ales bijuteriile Unicatbiju® ! Pentru orice fel de detalii sau asistenta nu ezitati sa folositi mijloacele disponibile pe site, alegerile si opinia dv. sunt foarte importante pentru noi !