Cos cumparaturi

24 ianuarie – zi libera

Comenzile plasate intre 21-24.01 vor fi expediate pe 25.01

Va multumim pentru ca ati ales UnicatBiju®!

*

Coșul tău este în prezent gol.

Înapoi la magazin

Dragii noștri, vrem să vă asigurăm că luăm permanent toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța noastră și clienților UnicatBiju®.

Din dorința de a contribui cât mai eficient la controlul epidemiei am hotărât să ne restrângem activitatea pana cand situația va reveni la normal. Astfel :

–  va recomandam sa alegeti livrarea prin Fan Courier, partenerul nostru asigurându-ne că respectă toate prevederile de sigurantă a coletelor, prin măsuri speciale de igienă impuse pe tot traseul acestora, dar și prin monitorizarea permanentă a stării de sănătate a angajaților lor.

– nu efectuam sub nicio forma expedieri la Post Restant

– în atelierul nostru toate măsurile de igienă sunt sporite: dezinfectăm în fiecare zi suprafețele de lucru, curățăm cu atenție instrumentele, materialele, ambalajele, asigurându-ne și că acestea din urmă petrec un minim de 14 zile de data primirii de la furnizor, până lucrăm efectiv cu ele.

– menținem la minim contactul cu mediul exterior, fiind astfel siguri zi de zi, că echipa noastră este perfect sănătoasă și nu prezintă simptomatologie.

Vă mulțumim pentru că rămâneți alături de noi! Aveti grija de voi!

Cu drag,

Anca Constantin – fondator UnicatBiju®

Comenzile plasate vineri vor fi expediate luni

Va rugam ca inainte de a plasa comanda sa verificati inca o data daca ati introdus corect adresa dv. de email si telefonul.

In cazul in care adresa de email este gresita, nu puteti primi nici confirmarea plasarii comenzii.

Daca sunteti client nou, prima dv. comanda poate fi verificata prin apel telefonic pentru confirmare, asadar este important ca nr. de telefon din comanda sa fie cel corect.

Va multumim pentru intelegere!