Termeni si conditii

Site-ul www.unicatbiju.ro, este proprietatea PFA CONSTANTIN ANCA, avand sediul in Bucuresti, Str. Liviu Rebreanu nr.29,  inregistrata la Registrul Comertului sub nr.F40/3233/2008, avand CUI: 24606099.

Produsele comercializate pe acest site nu pot fi achizitionate in vederea revanzarii. Daca doriti sa obtineti o colaborare in vederea expunerii si vanzarii produselor UnicatBiju® , va rugam sa ne contactati – office@unicatbiju.ro

Continutul acestei pagini de “TERMENI SI CONDITII” este public si vizibil in mod liber pe www.unicatbiju.ro, fara a fi conditionat de inregistrarea cu cont de utilizator. Prezentele notificari pot fi modificate fara un anunt prealabil.

UnicatBiju® este marca înregistrata – atat numele, cat si continutul site-ului www.unicatbiju.ro – text sau fotografii, nu pot fi folosite/copiate/vandute (partial sau complet) fara acordul nostru prealabil, in forma scrisa.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Toate datele introduse de dv. in cursul plasarii unei comenzi sau a completarii formularului de contact si/sau newsletter sunt considerate date personale. Va asiguram ca vor fi tratate in stricta respectare a reglementarilor in vigoare privind protectia datelor personale. Citeste toate detaliile necesare in Politica de Confidentialitate”

 


DREPTURI DE AUTOR

Continutul complet al site-ului UNICATBIJU.RO – descrieri, texte, fotografii, orice alte date – este proprietatea PFA CONSTANTIN ANCA si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul nostru scris, cade sub incidenta legii si va fi penalizat conform acesteia. Daca aveti cunostinta de incalcarea acestor prevederi si doriti sa ni le semnalati, va rugam sa ne contactati fie scriind la office@unicatbiju.ro, fie sunand la 0788 260963, program luni-vineri 10-17.

OBLIGATIILE MAGAZINULUI

  • Expedierea oricarei comenzi valide in timpul cel mai scurt, respectiv in termenii prevazuti la sectiunea „CONDITII LIVRARE” de pe www.unicatbiju.ro. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect si indeplinita conditia de comanda minima mentionata in sectiunea „CUM CUMPERI” existenta de asemenea pe site.
    • Ofera cumparatorului inainte de finalizarea tranzactiei posibilitatea de a vizualiza valoarea finala a produselor si a taxelor de transport aferente.

PRETURILE AFISATE SUNT EXPRIMATE IN RON SI INCLUD TVA
• Ofera clientului posibilitatea de a face modificari in ce priveste cantitatea, adresa de livrare si posibilitatea de a reveni asupra unor optiuni anterioare.

Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau ale tranzactiilor efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului si/sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul. Personalul care administreaza magazinul nu are acces la editarea datelor clientului, sau la editarea continutului comenzilor.

Citeste mai multe despre Politica de Confidentialitate – aici.

Toate datele personale furnizate cu consimtamantul explicit si liber exprimat al dv., vor fi folosite de UNICATBIJU.RO doar in scopul procesarii comenzilor, al raspunderii la mesajele dv. de informare sau a expedierii de newslettere in cazul abonarii la acestea.

Conform legistatiei in vigoare avem obligatia de a administra datele dv. personale in conditii de siguranta si numai pentru scopul declarat al acestui magazin, respectiv – facturarea si livrarea produselor cumparate.

Informatiile cu caracter personal nu vor fi obiectul vreunui fel de tranzactie sau schimb cu un tert sub nici o forma. Clientul are dreptul de a solicita stergerea adresei sale de email din baza de date sau a oricaror alte informatii pe care ni le-a furnizat in scopul comenzii de produse pe www.unicatbiju.ro

Puteti face acest lucru in orice moment printr-o cerere explicita pe adresa noastra de email : unicatbiju@gmail.com.

Forta majora – in cazul in care, prin mijloace nelegale si neautorizate, baza de date sau scriptul functional al www.unicatbiju.ro sunt compromise, avem obligatia de a va anunta despre acest eveniment in maxim 72 de ore de la producere.

• Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.
• Vom prelua si rezolva orice solicitare venita de la clienti, in timpul cel mai scurt.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Spre exemplu : in cazul in care nu ati ridicat o comanda facuta pe www.unicatbiju.ro, fara sa ne anuntati in prealabil, ne rezervam dreptul de a a accepta alte noi comenzi din partea dv. doar cu plata acestora in avans.

Lucram in permanenta pentru a va oferi descrieri/fotografii cat mai detaliate pentru produsele noastre si va stam oricand la dispozitie prin serviciul de asistenta email – unicatbiju@gmail.com – pentru a va raspunde tuturor intrebarilor despre creatiile noastre. Nu vom fi raspunzatori pentru setarile de culoare ale monitorului dv. , pentru folosirea necorespunzatoare a produselor noastre sau pentru orice alte neajunsuri datorate alegerii nepotrivite a unui produs, pe baza informatiilor expuse in site.

MODALITATE PLATA 

Modalitatile de plata acceptate in acest moment pentru comenzile plasate pe www.unicatbiju.ro sunt :

– plata in numerar la primirea produsului (ramburs)
– plata in avans, doar prin transfer bancar (doar cu anuntul dv. si acordul nostru in prealabil asupra acestei alegeri)

LIVRAREA

Clientul va suporta taxele de livrare. Cu exceptia promotiilor ocazionale care specifica in mod explicit – transportul gratuit.

Produsele comandate pe www.unicatbiju.ro pot fi expediate fie folosind serviciile de mesagerie al Postei Romane, fie prin curier rapid. Valorile taxelor de livrare sunt cele stabilite de operatorii de transport mai sus mentionati, nu vom percepe alte taxe suplimentare.

Termeni de livrare :

Pentru produsele existente in stoc, expedierea se va face:

  • – in maxim 24-48 ore de la plasarea comenzii.
  • – LUNI pentru comenzile plasate in intervalul vineri-duminica

Pentru produsele la comanda sau comenzi speciale, termenii si conditiile de livrare sunt cele afisate in magazin sau cele comunicate la cerere prin e-mail sau telefon.
Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, sarbatori legale etc.
Magazinul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul situatiilor de forta majora. Vom face tot posibilul pentru a fi tot timpul informati asupra modificarilor care pot aparea in asemenea cazuri si pentru a va tine la curent cu acestea.

TAXELE DE LIVRARE SUNT CELE AFISATE IN COSUL DE CUMPARATURI LA PLASAREA UNEI COMENZI!

RETUR : Conform legii, clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la produsele cumparate, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termenul de 10 zile de la primirea produsului.

Returul se va face prin Posta Romana, cu plata ramburs, urmand a se returna contravaloarea produsului FARA TAXELE DE TRANSPORT . Taxa transportului pentru retur va fi suportata de catre client.

Pentru a putea returna produsele, va rugam sa pastrati chitantele de la posta/curier, cele care dovedesc ca ati primit/achitat produsul cumparat de la noi. In caz contrar returul va fi refuzat.

Returnarea sumei de bani reprezentand contravaloarea produselor returnate de dv., se va face de catre noi in interiorul termenului legal de 30 de zile.

Avem rugamintea de a ne anunta inainte de a efectua expedierea returului, in caz contrar coletul dv. nu va fi ridicat de noi de la oficiul postal. Daca va putem asista in inlocuirea produsului sau modificare acestuia, de asemenea, avem rugamintea de a ne contacta pentru a gasi cea mai buna cale de solutionare a problemei dv.

Facem tot posibilul pentru a fi in pas cu cerintele dv. si pentru ca achizitionarea unei creatii marca UNICATBIJU® sa fie intotdeauna o experienta cat mai placuta.

DESPRE PROMOTII / CONCURSURI

PFA CONSTANTIN ANCA, in calitate de proprietar al www.unicatbiju.ro, este singura in masura sa stabileasca regulamentele ofertelor speciale, promotiilor, sau concursurilor prezente in site. Obligatia noastra este de a face aceste regulamente publice, explicite si usor vizibile in cadrul site-ului sau anunturilor facute pe alte site-uri de promovare. Obligatia clientului este aceea de a le citi cu atentie si de actiona in conformitate.

Promotiile se aplica intotdeauna produselor in limita stocului disponibil, nu se aplica produselor disponibile la comanda sau a celor care se supun regimului de comenzi speciale. Exceptand cazurile in care este atfel specificat, promotiile sau ofertele nu se pot cumula cu alte conditii speciale de cumparare, bonusuri, vouchere, etc.

Promotiile sau ofertele speciale pot fi intrerupte sau anulate de catre noi, in orice moment, fara vreo notificare prealabila, dar se vor aplica fara exceptie comenzilor plasate deja pana la momentul intreruperii sau anularii respectivei campanii.

OPINIA VOASTRA

Parerile, comentarile si ideile dv. sunt pretioase pentru noi. Ne ajuta sa crestem permanent pentru a va oferi in permanenta atat creatii cat mai aproape de dorintele dv. si de tendinte, cat si o experienta cat mai placuta in spatiul virtual al magazinului nostru de bijuterie.

Pe site, exista in acest sens, rubrica – PAREREA TA – in care sunt expuse mesajele si comentariile primite de la clientii nostri, in cei peste 6 ani de cand functionam in mediul online.

Ne rezervam dreptul de a publica pe site doar comentarii care nu incalca reguli minime de decenta, fara continut ilegal, amentintator, obscen, sau care ar putea leza in vreun fel drepturile de autor, mesaje fara continut spam, virus sau mass e-mail.

Responsabilitatea noastra nu acopera cazurile in care comentariile dv. pot produce daune de orice fel unor terte parti. Toate materialele oferite de dv. in scopul expunerii pe site – mesaje, fotografii – vor fi considerate continut original, asupra carora aveti drept de expunere. Astfel incat aceste materiale pot fi folosite de noi in continutul site-ului sau a altor comunicari in vederea promovarii, ca fiind continut autentic, pentru care avem implicit acordul dv. pentru dreptul de difuzare.
Astfel nu vom putea fi obligati la plata vreunor despagubiri sau asumarea vreunei responsabilitati care ar putea decurge din folosirea acestor materiale. Ne asumam obligatia de a nu vinde/revinde sau transmite unor terte parti drepturile asupra materialelor, text, grafica sau fotografii, primite de la clientii nostri.
Clientul garanteaza ca detine drepturile complete asupra materialelor pe care ni le pune la dispozitie, iar folosirea acestora nu produce nici un prejudiciu unei terte parti implicate.

FORTA MAJORA – ERORI FUNCTIONARE

In cazul unor eventuale erori aparute in functionarea acestui magazin online, indiferent de natura si motivele aparitiei aecstora, PFA CONSTANTIN ANCA nu va putea fi facuta responsabila, intrucat site-ul nostru opereaza gazduit de servere care nu ne apartin si asupra carora nu avem nici un control calitativ. De asemenea, in cazul redirectionarii din alte site-uri, browsere, catre site-ul nostru, nu purtam responsabilitatea pentru siguranta, calitatea sau natura informatiei accesate prin terti. Raspunderea in acest caz apartine integral acelor site-uri sau sisteme de operare la care ati apelat.

PREVEDERI FINALE

UnicatBiju® este marca înregistrata – atat numele, cat si continutul complet al site-ului www.unicatbiju.ro – text, grafica, scripturi sau fotografii, nu pot fi folosite/copiate/vandute (partial sau complet) fara acordul nostru prealabil, in forma scrisa.

Magazinul va incerca solutionarea pe cale amiabila a oricaror conflicte aparute intre parti. Daca acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale si rezolvarea acestora de instantele judecatoresti.

Continutul acestei pagini de “TERMENI SI CONDITII” fiind public si vizibil pe www.unicatbiju.ro, se va considera implicit ca, in calitate de client, ati luat la cunostinta aceste informatii, sunteti de acord cu termenii de folosire a site-ului si va asumati in totalitate consecintele care decurg din folosirea acestui magazine online.

 

DATE INDENTIFICARE JURIDICA

PFA CONSTANTIN ANCA
REG. COMERT : F40/3233/2008
CUI: 24606099